Destination Management Company in Barcelona - English Version Gruppereiser til Barcelona - Norwegian Version Grupperejser til Barcelona - Danish Version Gruppresor till Barcelona - Swedish Version

Adventures Barcelona - Firmatur, gruppetur, klassetur og traningsleir i Barcelona

Cirque du Soleil i Port Aventura med sitt Amaluna show

Cirque du Soleil i Port Aventura

Cirque du Soleil er denne sommeren på plass i Port Aventura utenfor Barcelona. Et akrobatisk og musikals høydepunkt dere ikke bør gå glipp av...

Cirque du Soleil i Barcelona - Video for Amaluna showet

Cirque du Soleil regnes av mange som et av verdens beste sirkus. De har vunnet en rekke priser og har både faste installasjoner rundt om i verden og reiser på store turneer. I sommer feirer fornøyelsesparken Port Aventura sitt 20 års jubileum og i den forbindelse har Cirque du Soleil satt opp forestillingen Amaluna rett ved fornøyelsesparken.

Forestillingen Amaluna tar dere med til en mystisk øy som styres av gudinner og guides av månesyklusene. Showet forteller en fantastisk historie om kjærlighet. Publikum får oppleve en uforglemmelig blanding av farger, musikk, lys, karakterer og storslagne kulisser. Dere blir vitne til kjærligheten mellom dronning Prospera's datter og en ung frier som skyldes i land på øya etter en storm. Kjærligheten settes på en rekke prøver, og de står ovenfor store utfordringer.

Cirque du Soleil i Port Aventura, BarcelonaDenne unike historien kommer til live på en fantastisk måte gjennom musikk, dans og ikke minst akrobatikk. Verdenskjente Cirque du Soleil har samlet noen av de største og mest talentfulle artistene innen akrobatikk. Dere vil oppleve stunts og triks av en annen verden. Man kan knapt tro sine egne øyne. Skal dere se en sirkusforestilling i livet, er det Cirque du Soleil dere bør prioritere!

Adventures Barcelona tilbyr skreddersydde turer til Barcelona til en god pris. Dersom dere ønsker å se Cirque du Soleil, ordner vi billetter, transport, overnatting og alt praktisk som følger med. Dere trenger bare å slappe av og nyte magien!

 

Publisert 2015-07-13

 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Adventures Barcelona tilbyr uforglemmelige reiseopplevelser i Barcelona for bedrifter, idrettslag, grupper og studenter. Hvis dere er på jakt etter gruppereise, treningsleir, firmatur eller klassetur til Spania, så ta kontakt med oss! Så skal vi sammen forsøke å lage deres drømmetur!

English version: Adventures Barcelona - Destination Management Company in Barcelona