Destination Management Company in Barcelona - English Version Gruppereiser til Barcelona - Norwegian Version Grupperejser til Barcelona - Danish Version Gruppresor till Barcelona - Swedish Version

Adventures Barcelona - Firmatur, gruppetur, klassetur og traningsleir i Barcelona

La Rambla gaten i Barcelona

La Rambla gaten i Barcelona

La Rambla er den mest kjente gaten i Barcelona. Den starter ved Plaza Catalunya og ender opp ved Port Vell havnen...

Gateartister langs Las Ramblas i Barcelona

Med tusenvis av besøkende hver dag er dette en av de travleste gatene i byen, men fortsatt en opplevelse i seg selv. Til tross for mange mennesker er det alltid plass til en til, og det finnes en rekke historiske bygninger i nærheten som fortjener en nærmere titt. Besøkende lar seg forføre av blomsterbutikkene, lukten av fersk kaffe fra de små kafeene, og gateartistene som alltid har noe å by på.

Det eksotiske markedet La Boqueria i BarcelonaLa Rambla er en ikonisk del av Barcelona. Bulevarden var opprinnelig en liten elv som gikk utenfor bymuren. Etter hvert som byen vokste og elven tørket ut, ble det bygget bygninger langs den opptørkede elvebanken. På slutten av 1760-tallet ble de gamle bygningene revet, men hver av de 5 seksjonene fikk navn etter de opprinnelige bygningene.

I dag er som nevnt La Rambla blitt en byens mest besøkte gater. Gran Teatre Liceu, operaen i Barcelona, er et praktfullt bygg som ligger langs La Rambla. Det samme gjør det eksotiske markedet La Boqueria og voksmusset. Er dere på jakt etter suvenirer og et lite minne fra vakre Barcelona, så er det mange suvenirbutikker å velge mellom. La Rambla byr på noe for enhver smak.

 

Publisert 2015-11-05

Adventures Barcelona tilbyr uforglemmelige reiseopplevelser i Barcelona for bedrifter, idrettslag, grupper og studenter. Hvis dere er på jakt etter gruppereise, treningsleir, firmatur eller klassetur til Spania, så ta kontakt med oss! Så skal vi sammen forsøke å lage deres drømmetur!

English version: Adventures Barcelona - Destination Management Company in Barcelona