Destination Management Company in Barcelona - English Version Gruppereiser til Barcelona - Norwegian Version Grupperejser til Barcelona - Danish Version Gruppresor till Barcelona - Swedish Version

Adventures Barcelona - Firmatur, gruppetur, klassetur og traningsleir i Barcelona
 • Klassetur til Barcelona, Spania
 • 1

Klassetur til Barcelona

Fantastisk studietur, skoletur eller klassetur til Barcelona, Spania!

En klassetur til Barcelona er en glimrende mulighet til å kombinere faglig utbytte med trivsel og sosiale aktiviteter. Vi tilbyr unike opplevelser til gode priser! På klassetur til Barcelona blir dere bedre kjent, deler nye erfaringer og har det artig sammen. Samtidig får dere faglig påfyll, får praktisert språk og besøkt kjente attraksjoner. Barcelona er det perfekte reisemål for en klassetur, skoletur og studiereise!

Klassetur til Barcelona, Spania

Klassetur til Barcelona

Reis på klassetur til Barcelona, Spania og få en studietur fylt med spennende aktiviteter og nye opplevelser! Besøk spanske klasser og skoler, se hvordan undervisningen forgår her og bli kjent med jevnaldrende elever. På klassetur til Barcelona får dere praktisert både spansk og engelsk, dere opplever hvordan det er å være ung i Spania og kanskje får dere noen nye spanske venner for livet! Passer glimrende både for ungdomsskoler og videregående skoler. 

Barcelona er kanskje den perfekte by for en klassetur til Spania. I Barcelona kan dere kombinere faglig innhold med shopping, strandliv og morsomme, fartsfylte aktiviteter. Barcelona byr på historie, kunst, kultur og noen fantastiske attraksjoner. Her er det utrolig mye å oppleve og lære både for elever og lærere. I tillegg kan en klassetur til Barcelona inkludere spennende sosiale aktiviteter til lands og til vanns som får adrenalinet til å sprute. Utforsk Barcelona gjennom et spennende Amazing Race, prøv wakeboard i vannpark, kjør ATV, vannscooter eller prøv andre sosiale aktiviteter. Vi kan ta dere med til Port Aventura, en av Europas største fornøyelsesparker med Europas høyeste berg-og-dalbane. Dere kan cruise rundt med Segway på sightseeingtur i Barcelona, og etterpå spille beach volleyball eller slappe av på stranda. Adventures Barcelona hjelper dere å lage en uforglemmelig klassetur til Barcelona med et godt faglig opplegg og spennende sosiale aktiviteter!

Skoletur til Barcelona - Folkehøgskoler

Skoletur til Barcelona

Mangfoldige Barcelona er et fantastisk reisemål for folkehøgskoler som ønsker å reise på skoletur eller klassetur! Uansett hvilken linje dere går på og hvilke interesser dere har, vil dere finne noe som appellerer til dere i Barcelona! Vi kan skreddersy et opplegg for en klassetur for en bestemt linje eller et opplegg for en hel folkehøgskole på skoletur.

Barcelona er en idrettsby med utøvere og treningsanlegg i verdensklasse. Her er det en rekke attraktive tilbud for friluftslivslinjer, danselinjer, idrettslinjer og andre linjer på klassetur. Rundt byen er det fantastisk natur hvor man kan utfolde sin lidenskap om til vanns eller lands. Kysten byr på strandsport, dykking, snorkling, wakeboard, kiting og mer til. Kun 90 minutter unna ligger Pyreneene med supre forhold for ski, trekking, toppturer, rafting, klatring og hva ellers man måtte ønske.

En skoletur til Barcelona kan også inneholde kunst, kultur, musikk og teater. Her er det et stort tilbud av forestillinger og festivaler. Lær flamenco av lokale lidenskapelige instruktører, tilbring en dag med en profesjonell fotograf og lær Street photography, eller hva med et eksotisk kokkekurs? Her er det mange muligheter! I tillegg byr byen på et fantastisk klima, flotte strender, varierte shopping og en rekke andre opplevelser. Adventures Barcelona har lang erfaring med folkehøgskoler, sammen med dere kan vi lage en fantastisk klassetur og skoletur til Barcelona!

Studiereise til Barcelona

 

Studiereise til Barcelona - Universitet og høgskoler

Det kan være en utfordring å få organisert en bra og innholdsrik studiereise. Med vår lokalkunnskap og erfaring kan Adventures Barcelona hjelpe dere å lage en uforglemmelig studietur til Barcelona, fylt av opplevelser og relevant faglig innhold. Vi kan formidle kontakt med lokale utdanningsinstitusjoner og fag- og forskningsmiljø i Spania, som er interessante for deres studier. Å møte spanske studenter innen samme fagområde er både spennende og lærerikt, og gir en studietur en ekstra faglig dimensjon. Vi arrangerer bedriftsbesøk hvor dere kan besøke internasjonale bedrifter og se hvordan de jobber og kanskje knytte kontakter for framtiden.

I tillegg kan vi tilby en rekke aktiviteter som dere kan velge mellom når dere er på studiereise til Barcelona. Få et skikkelig adrenalinkick med ATV, rafting, Boblefotball, Amazing Barcelona Race eller noen av de actionfylte aktivitetene våre. Se FC Barcelona på Camp Nou og kjenn stemningen sammen 100 000 tilskuere. Bli med på noen av teambuilding aktivitetene våre og styrk samarbeids- og kommunikasjonsevnene, og ikke minst få en god latter. Vi kan tilby en uforglemmelig studietur til Barcelona.


Adventures Barcelona

Studietur til Barcelona - Boblefotball og andre morsomme aktiviteter

Adventures Barcelona ønsker å skreddersy en unik skoletur, klassetur eller studietur til Barcelona for dere. Vi hjelper dere å finne de beste aktivitetene og tar hånd om overnatting, transport, reservasjoner og billetter. Vi samarbeider med lokale bedrifter, skoler og universiteter, slik at våre grupper kan få komme på besøk og få et unikt faglig utbytte av sin studietur. Vi tar oss av de praktiske detaljene slik at dere kan slappe av og nyte en uforglemmelig klassetur til Barcelona. Vi setter sammen et program for dere basert på deres ønsker, behov og budsjett. Vi ønsker å lage en best mulig klassetur til Barcelona innenfor deres kostnadsramme.

Når dere har spart lenge og jobbet hardt for å få til en klassetur til Spania, fortjener dere et helhetlig og innholdsrikt opplegg!

  

Priser fra kr 2 495,-

Tilpasset

Vi skreddersyr et opplegg som passer akkurat deres behov:

 • Overnatting
  Varighet? Hotell standard? Måltider? Fasiliteter? Basseng? Møterom? Spa?
 • Transport
  Flybilletter? Lokal transport?
 • Innhold
  Bedriftsbesøk? Studiebesøk? Seminar? Festivaler? Konserter?
 • Aktiviteter
  Adrenalin? Sport? Sightseeing? Gastronomi? Velvære? Teambuilding? Kurs?

Pris fra kr 2 495,-

Pakke 1

Dette er kun et eksempel på hva et program kan inneholde:

Overnatting og transport

 • 4 overnattinger på hotell
 • Frokost og middag, wifi
 • Lokal transport

Innhold

 • Bedriftsbesøk
 • Studiebesøk
 • Picasso Museet

Aktiviteter

 • Amazing Race Barcelona
 • Boblefotball


Pris fra kr 3 295,-

Pakke 2

Dette er kun et eksempel på hva et program kan inneholde:

Overnatting og transport

 • 6 overnattinger på hotell
 • Frokost og middag, wifi, badebasseng
 • Lokal transport

Innhold

 • Bedriftsbesøk
 • Studiebesøk
 • Omvisning Sagrada Familia

Aktiviteter

 • Amazing Race Barcelona
 • Boblefotball
 • Billetter FC Barcelona kamp
 • Segway Sightseeing
 • Wakeboard

Pris fra kr 4 495,-

Besøk

Innholdsrike bedriftsbesøk for klassetur, skoletur og studietur til Barcelona.

Kunnskapsutveksling er viktig for Adventures Barcelona. Gjennom våre bedriftsbesøk får dere anledning til å besøke lokale spanske bedrifter, se hvordan de jobber og knytte kontakter for framtiden. Studentene får et innblikk i internasjonale bedrifter, og anledning til utveksle kunnskaper og erfaringer. Det er både spennende og inspirerende å høste lærdom fra en annen arbeidskultur enn sin egen. 

Med våre bedriftsbesøk får dere anledning til å besøke lokale spanske bedrifter, se hvordan de jobber, utveksle erfaringer og knytte kontakter.

Adrenalin og Sport

Spennende og adrenalinfylte aktiviteter i Barcelona. Perfekt for gruppereiser, treningsleir, firmatur og klassetur!

Vi garanterer høy puls dersom dere blir med oss og kjører 4-hjulinger, kite, rafte, hoppe i fallskjerm, eller på noen av de andre adrenalinspekkede aktivitetene vi kan tilby dere. I tillegg kan dere velge mellom en rekke flotte sportslige aktiviteter, slik som seiling, kajakk og ulike strandsporter. Dette er en flott anledning til å gjøre noe spennende og annerledes, bygge samhold, og ikke minst ha det gøy sammen!
Les mer...

Spennende og adrenalinfylte aktiviteter i Barcelona.

Adrenalin og Sport
Vi garanterer høy puls dersom dere blir med oss og kjører 4-hjulinger, kite, rafte, hoppe i fallskjerm, eller på noen av de andre aktivitetene vi kan tilby.

Les mer...

Fasiliteter

Flotte fasiliteter og hotell i Barcelona, for klassetur, skoletur og studietur til Barcelona.

Vi samarbeider med flotte hoteller som tilbyr en rekke ulike fasiliteter. Dette inkluderer blant annet konferansesenter, møterom og auditorium. Flere tilbyr også innendørs og utendørs badebasseng, treningssenter, tennisbaner, og spaavdeling med mulighet for massasje, spa, fysioterapi med mer. Ulike grupper kan ha ulike behov, ta kontakt med oss på forhånd om dere har spesielle behov så skal vi forsøke å legge til rette for dere.

Vi samarbeider med flotte hoteller med ulike fasiliteter. Det kan inkludere møterom, basseng, treningssenter, tennisbane, spa mm.

Events og Sightseeing

Fantastiske opplevelser og attraksjoner i Barcelona.

Opplev stemningen sammen 100 000 andre når verdens beste fotballag spiller på Camp Nou! Barcelona er vertskap for en rekke store arrangementer og begivenheter, og vi lar dere ta del i disse. Vi organiserer også spennende sightseeingturer både til fots og på hjul, og til og med i luftballong eller helikopter. Vi kan også ta dere med til fornøyelsesparker, nærliggende byer og andre attraksjoner i Barcelonaområdet.
Les mer...

Fantastiske opplevelser og attraksjoner i Barcelona!

Events og Sightseeing
Opplev stemningen med 100 000 på Camp Nou, bli med på sightseeing tur til fots eller på hjul, besøk fornøyelsesparker og attraksjoner i området.

Les mer...

Studier

Bli med på skolebesøk og studiebesøk på skoletur og klassetur til Barcelona

Vi organiserer besøk hos ulike skole- og utdanningsinstitusjoner. Dette inkluderer både skoler og universiteter. For VGS klasser betyr dette skolebesøk og treffe spanske ungdommer. For studenter betyr det mulighet til å besøke spanske studium, treffe spanske studenter og komme i kontakt med internasjonale fagmiljø innen sin studieretning. Her kan man dele kunnskaper og erfaringer, og bli kjent med et internasjonalt kunnskapsmiljø.

Vi tilbyr studiebesøk hos skoler og universiteter. Dere blir kjent med spanske elever og studenter og deres studiehverdag.

Gastronomi og Velvære

Smakfulle og behagelige aktiviteter i Barcelona. Perfekt for gruppereise, treningsleir, firmatur og klassetur!

Ta skrittet inn i Barcelonas gastronomiske verden og oppdag restaurantene, smak vinene, opplev uforglemmelig tapas og utforsk de fargerike markeder. Vi tar deg med til noen av de ukjente juvelene i jungelen av ulike tilbud. Barcelona har også en rekke tilbud innen helse og velvære. Tilbring en dag på spa, forsøk et dampbad, nyt massasje og kjenn at energien kommer tilbake til dere igjen. Unn dere noen minnerike opplevelser.
Les mer...

Smakfulle og behagelige aktiviteter i Barcelona.

Gastronomi og Velvære
Oppdag Barcelonas gastronomiske verden med viner, tapas og fargerike matmarked. Tilbring en dag på spa og nyt ulik massasje.

Les mer...

Seminar

Interessante seminar i Spania for skoletur og klassetur til Barcelona

Vi tilbyr ulike seminarer som kan skreddersys til deres behov. Interessante fagpersoner innen deres fagområde eller fra andre aktuelle fagområder holder foredrag, og vi tilbyr workshops med ulike fokusområder. Dette er en flott arene for studenter og eksperter fra ulike land til å møtes og utveksle kunnskap og erfaring. Det er både inspirerende og lærerikt for studentene å få innsikt i hvordan man tenker og jobber i andre land.

Delta på seminarer som kan skreddersys til deres behov. Ulike fagpersoner i bransjen holder foredrag, og dere kan delta på ulike workshops.

Teambuilding og Kurs

Spennende og lærerik teambuilding i Barcelona.

Styrk miljøet og samholdet i din organisasjon gjennom ulike teambuildingaktiviteter i Barcelona. Det kan være en morsom Boblefotballkamp, en tretoppløype eller et Amazing Race i Barcelona. Løs oppgaver og utfordringer som vil både teste og styrke gruppen sine kommunikasjons- og samarbeidsevner. I tillegg tilbyr vi språkkurs og kokkekurs. En glimrende måte å kombinere læring og mye moro for grupper.
Les mer...

Spennende og lærerik teambuilding i Barcelona.

Teambuilding og Kurs
Styrk miljøet og samholdet med teambuilding. Boblefotball, Amazing race eller tretoppløype. Utfordrende og lærerikt for hele gruppen.

Les mer...