Destination Management Company in Barcelona - English Version Gruppereiser til Barcelona - Norwegian Version Grupperejser til Barcelona - Danish Version Gruppresor till Barcelona - Swedish Version

Adventures Barcelona - Firmatur, gruppetur, klassetur og traningsleir i Barcelona
  • Barcelona
  • 1

Barcelona

Barcelona - Attraksjoner, severdigheter, shopping og strandliv på et sted!

Barcelona er en fantastisk by. Her får dere severdigheter, historie, shopping, kultur, strandliv og matopplevelser i en og samme by! Det perfekte reisemål! Ser dere etter storbytur, aktivitetstur, kunst og historie, faglig påfyll, gode treningsfasiliteter, strandliv, shopping, uteliv eller store kulturelle og sportslige opplevelser? Alt dette finner du i Barcelona. Det er bare å velge og vrake.

Severdigheter i Barcelona - Kultur, historie, shopping, strandliv på et stedSeverdigheter i Barcelona

Barcelona har utrolige mye å by på gjennom sin spennende historie de siste 2000 årene. For deg som liker kunst og historie, besøke ulike museer og oppleve gammel arkitektur er byen et eldorado. Samtidig er det en meget moderne by med høy faglig kompetanse innen mange fagfelt og sist, men ikke minst har byen idrettsutøvere og lag i verdensklasse. Mulighetene for å oppleve noe nytt og annerledes er mange.

Barcelona er en verdensmetropol, noe som gjenspeiles gjennom de internasjonale stjernene man kan oppleve på den kulturelle arenaen og i store idrettsarrangement. Samtidig har byen sin lokalbefolkning, katalanerne, som stolt holder sitt lokale språk og gamle tradisjoner i hevd. Dette får vi tilreisende ta del i gjennom lokale gastronomiske delikatesser, musikk og dans og ikke minst de mange lokale fiestaene. Er det noe folk her kan, så er det å lage en fest og det gjør de så fort anledningen byr seg.

Adventures Barcelona hjelper dere å sette sammen drømmeturen basert på deres budsjett, behov og ønsker.

Arkitektur

Opplev fantastisk arkitektur i Barcelona, Spania fra Gaudi til modernisme

Barcelona er et lite mekka for de som er interessert i arkitektur. Bli med på byvandring i Barri Gòtic, den gotiske bydelen, og nyt små restauranter og butikker. Videre opplev den kjente katalanske modernismen fra på tidlig 1900-tall som har satt sine tydelige avtrykk i Barcelona.

Barcelona er et lite mekka for de som er interessert i arkitektur. Bli med på byvandring i Barri Gòtic eller i de nye moderne områdene.

Markeder

Reis til Barcelona og besøk bugnende markeder som La Boqueria

Er du interessert i antikviteter, bøker eller mat? I Barcelona finnes det en rekke markeder for enhver interesse. Her kan du utforske alt fra matmarkeder, antikvitetsmarkeder, bokmarkeder og «alt-mulig-markeder». Artige, spennende opplevelser både for store og små.

Er du interessert i antikviteter, bøker eller mat? I Barcelona finnes det en rekke markeder for enhver interesse. Artig for store og små.

Gaudi

Gaudi står bak mange attraksjoner i Barcelona som La Pedrera

Arkitekten og geniet Antoni Gaudí regnes av mange som den enkeltpersonen som har satt dypest spor etter seg i Barcelona. Opplev hans unike stil og organiske arkitektur når du besøker perlene La Sagrada Familia, Park Güell, Casa Batlló og flere andre av hans andre helt uforglemmelige mesterverker.

Gaudi sin unike stil når du besøker perlene La Sagrada Familia, Park Güell, Casa Batlló og de andre mesterverkene hans.

Mote

Mote er viktig i Barcelona, som byr på shopping og fashion week

Er du moteinteressert vil du trives i Barcelona. Byen er kjent som en av de viktigste innen moteindustrien. Her finner du de store motehusene og store motebegivenheter. Et av høydepunktene er fashion week hvor de store designerne er på plass med det aller siste.

Er du moteinteressert vil du trives i Barcelona. Her finner du de store motehusene og store motebegivenheter, inkludert fashion week.

Klima

Klima i Barcelona er meget behagelig, milde vintere og fantastiske sommere

Med sitt Middelhavsklima og over 300 soldager i året er Barcelona en by som kan friste oss forfrosne nordboere hele året. Selv midtvinters er minusgrader en kuriositet. Det milde klimaet gjør at livet leves mye mer utendørs og er veldig sosialt, noe som også vi tilreisende får ta del i.

Med sitt Middelhavsklima og over 300 soldager i året er Barcelona en by som kan friste oss forfrosne nordboere hele året.

Museum

Mange flotte museum i Barcelona, blant annet nasjonalmuseet ved Montjuic

Kultur og historie er sentralt i Barcelona. Det finnes en rekke gode museer å besøke for enhver smak og interesse. Vi kan nevne Katalanias nasjonalmuseum, Picassomuseet, sjokolademuseet, Joan Miro museet, FC. Barcelona museet og en rekke flere.

Kultur og historie er sentralt i Barcelona. Det finnes en rekke gode museer dere kan besøke, noe for enhver smak og interesse.

Strender

Flott strand i Barcelona, Spania, strandliv bare minutter unna sentrum

Sol og strandliv setter de fleste av oss pris på. Barcelona byr på kilometervis med flotte sandstrender hvor du kan slikke sol og lytte til bølgene. Det unike er at sandstrendene ligger helt inne i sentrum av byen. Trenger du et lite avbrekk fra storbylivet, kan du enkelt spasere ned til stranden og ta et avkjølende bad.

Sol og strandliv setter de fleste av oss pris på. Det unike med her er du kan slappe av på strender som ligger like ved sentrum av byen.

Shopping

Shopping i Barcelona blant motehus, markeder, kjente handlegater og flotte butikker

Barcelona er det perfekte sted for shopping. Her finner man de store motehusene, verdenskjente handlegater, markeder, kjøpesentre og små og store butikker med et stort utvalg. Noe for enhver smak. Prisene er gode og betjeningen vennlig. 

Barcelona perfekt for shopping. Her er de store motehusene, kjente handlegater, markeder, kjøpesentre og alle typer butikker.

Attraksjoner Barcelona

La Sagrada Familia, blant de største severdigheter og attraksjoner i Barcelona

Barcelona byr på utallige attraksjoner, severdigheter og spennende historie! Les mer her: 
Attraksjoner i Barcelona...

Festivaler Barcelona

Merce, en av flere uforglemmelige festivaler i Barcelona!

Velg mellom uforglemmelige festivaler, konserter og events i Barcelona! Les mer her:
Festivaler i Barcelona...

Underholdning Barcelona

Underholdning, casino, natteliv, dans og diskotek i Barcelona, Spania

Barcelona er en levende by med et stor tilbud innen underholdning, utesteder og natteliv. Les mer her:
Underholdning i Barcelona...