Destination Management Company in Barcelona - English Version Gruppereiser til Barcelona - Norwegian Version Grupperejser til Barcelona - Danish Version Gruppresor till Barcelona - Swedish Version

Adventures Barcelona - Firmatur, gruppetur, klassetur og traningsleir i Barcelona
 • Treningsleir i Barcelona, Spania
 • 1

Treningsleir og turneringer i Barcelona

Fantastisk treningsleir og turnering i Spania!

Vi tilbyr skreddersydd treningsleir i Barcelona for fotball, håndball, basketball, tennis, svømming og andre idretter. Flotte treningsforhold, kamper mot spanske lag, tren med profesjonelle spanske trenere og delta i turneringer. Se de største Barcelona stjernene på nært hold. Unike opplevelser til gode priser!

Treningsleir i Barcelona og turneringer i SpaniaTreningsleir i Barcelona

Reis på treningsleir i Barcelona og gi laget et treningsopphold de sent vil glemme. Dere får trene med de største klubbene, besøke akademiene deres, lære av profesjonelle spanske trenere og delta på relevante seminar. Vi tar dere med til Camp Nou og Palau Blaugrana slik at dere får sett noen av verdens beste spillere briljere på nært hold. Barcelona byr på flotte treningsforhold hele året. Vi arrangerer kamper mot lokale spanske lag og utøvere, noe som er både inspirerende og lærerikt.

Adventures Barcelona tilbyr også spennende sosiale aktiviteter i Barcelona slik som Boblefotball, Amazing Barcelona Race, Wakeboarding og mye mer. En treningsleir i Barcelona kan gi både et fantastisk sportslig og sosialt utbytte. Vi ønsker å gi dere en helhetlig og innholdsrik sportsopplevelse!

Turneringer i Spania

Adventures Barcelona hjelper dere med deltakelse i cuper og turneringer i Spania. Vi tar oss av alt det praktiske rundt deltakelse i en turnering i Barcelona, slik som overnatting, transport, reservasjoner og billetter. Vi legger alt til rette slik at dere kan fokusere på sportslig fremgang og nyte opplevelsene. Adventures Barcelona ønsker å invitere dere til en uforglemmelig turnering eller treningsleir i Barcelona. Grip sjansen og la laget deres få et treningsopphold utenom det vanlige. Reis hjem med nye ferdigheter og fylt av optimisme og pågangsmot til en ny sesong!

 • Treningsleir Basketball

  Turneringer og treningsleir for basketball i Barcelona, Spania. Kom til Barcelona og få et treningsopphold utenom det vanlige! Kamper mot spanske lag, flotte treningsforhold, tren med spanske profesjonelle trenere og delta i turneringer. Se de store stjernene i Barcelona live og lær av de beste!
 • Treningsleir Fotball

  Treningsleir fotball i Barcelona, Spania. Legg treningsleiren til Barcelona, byen som har fostret noen av de virkelig store fotballtalentene. Kamper mot spanske lag, flotte treningsforhold, tren med akademiene til Barcelona og Espanyol, se Barcelona med Messi og Neymar på Camp Nou! En fantastisk opplevelse!
 • Treningsleir Håndball

  Treningsleir håndball i Barcelona, Spania. Delta i Granollers cup eller andre turneringer. Flotte treningsforhold, kamper mot spanske lag, tren med spanske profesjonelle trenere. Se Barcelonas håndballag med spillere i verdenseliten kjempe, finte og sloss! Bli inspirert og lær av de beste!
 • Granollers Cup Håndball

  Reis til Barcelona og delta i Granollers Cup 2016 Håndball. Adventures Barcelona skreddersyr det beste opplegget for dere i Granollers Cup basert på deres ønsker og behov. Vi tilbyr dere unike opplevelser til gode priser! Granollers Cup er den mest populære håndballturneringen i Spania og det er en stor glede for oss å invitere dere til uforglemmelige håndballopplevelser i Spania!
 • Treningsleir Friidrett

  Vi kan tilby dere en fantastisk treningsleir for friidrett i Barcelona. På treningsleir i Barcelona får dere flotte treningsforhold, trene med profesjonelle spanske trenere og mulighet til å samarbeide med- og konkurrere mot dyktige spanske utøvere. En innholdsrik treningsleir i Spania med unike opplevelser til gode priser!
 • Treningsleir Svømming

  Vi kan tilby dere en fantastisk treningsleir for svømming i Barcelona. På treningsleir i Barcelona får dere flotte treningsforhold, trene med profesjonelle spanske trenere og mulighet til å samarbeide med- og konkurrere mot dyktige spanske svømmere. En innholdsrik treningsleir i Spania med unike opplevelser til gode priser!
 • Treningsleir Tennis

  Vi kan tilby dere en fantastisk treningsleir for tennis i Barcelona. På treningsleir i Barcelona får dere flotte treningsforhold, trene med profesjonelle spanske trenere, kamper mot lokale motstandere og mulighet til å delta i lokale turneringer. En innholdsrik treningsleir i Spania med unike opplevelser til gode priser!
 • Treningsleir Sykling

  Vi kan tilby dere en fantastisk treningsleir for sykling og mountain bike i Barcelona. På treningsleir for sykling får dere flotte treningsforhold, trene med profesjonelle spanske trenere og mulighet til å samarbeide med- og konkurrere mot dyktige spanske syklister. En innholdsrik treningsleir i Spania med unike opplevelser til gode priser!
 • Treningsleir Andre Idretter

  Vi kan tilby dere en fantastisk treningsleir i Barcelona for alle typer idretter. Skreddersydd treningsleir for landhockey, rugby, golf og andre idretter En helhetlig sportsopplevelse med gode treningsforhold, matching mot lokale lag og utøvere, samarbeid med spanske trenere og mulighet til å se toppidrett live! En innholdsrik treningsleir i Spania med unike opplevelser til gode priser!