Destination Management Company in Barcelona - English Version Gruppereiser til Barcelona - Norwegian Version Grupperejser til Barcelona - Danish Version Gruppresor till Barcelona - Swedish Version

Adventures Barcelona - Firmatur, gruppetur, klassetur og traningsleir i Barcelona
 • Kortur til Barcelona, Spania
 • 1

Kortur til Barcelona

Fantastisk kortur til Barcelona, Spania!

Opptre i Barcelona, møt lokale kor, delta på festivaler og prøv spennende aktiviteter. Uforglemmelige opplevelser til gode priser! Samklang og store musikalske prestasjoner krever mye arbeid og terping, men stor musikkglede og godt fellesskap gjør at det er verdt det. En kortur til Barcelona kan gi ekstra motivasjon og bli et av årets store høydepunkter! 

Kortur til Barcelona, SpaniaKortur til Barcelona

Barcelona er et flott reisemål for en kortur til Spania. Adventures Barcelona ønsker å tilby dere noe mer enn bare en vanlig kortur, vi ønsker å tilby dere en helhetlig musikalsk opplevelse! Dere får muligheten til å opptre i Barcelona og delta på arrangementer. Vi kan formidle kontakt med lokale kor som deler deres musikkinteresse slik at spennende møter kan oppstå. Kanskje kan dere arrangere en felles konsert eller andre felles aktiviteter. Er det korstevne på de aktuelle tidspunktet, ordner vi det praktiske for dere slik at dere delta.

Adventures Barcelona tilbyr også en rekke spennende og morsomme aktiviteter som fremmer motivasjon, engasjement og samhold. Prøv en morsom kamp med boblefotball, utforsk Barcelona i et Amazing Barcelona Race, bli med på vin- og cavasmaking, dra på Segway sightseeing eller nyt et skikkelig gourmet måltid. Her er det bare å se hva som frister, så setter vi sammen den turen dere ønsker!   

 

Kor tur til Spania - Besøk Sagrada Familia i BarcelonaOpplevelser og attraksjoner

Barcelona er en av de mest populære reisedestinasjonene i Europa. Byen byr på en fantastisk miks av historie, kunst, kultur, gastronomi, shopping og strandliv. Verdenskjente artister legger gjerne konserter og turneer til fantastiske Barcelona, så det er mulig å få med seg store musikalske og kunstneriske opplevelser. I tillegg har det lokale kulturlivet mye å by på. Besøk kjente attraksjoner i Barcelona slik som La Sagrada Familia, Barri Gotic, Camp Nou, Parc Guell, Tibidabo m.fl. I tillegg får dere anledning til å nyte middelhavskystens fantastiske klima og utforske lokal matkultur. Her er det noe for enhver smak.

 

Kortur til Spania og avslapning på stranda i BarcelonaGruppereise til Barcelona

Adventures Barcelona har lang erfaring med gruppereiser til Spania. Vi tar oss av alt det praktiske og planlegger turen i fellesskap med dere ut fra deres ønsker, behov og budsjett. Vi organiserer kontakt med lokale kor og foreninger som deler deres interesser og bistår ved korstevner og opptredener. Vi organiserer hotell og transport og tar hånd om alle bestillinger og reservasjoner til arrangement og aktiviteter som dere ønsker å delta på. 

Sammen med dere ønsker vi å skape en uforglemmelig kortur til Barcelona som inspirerer og gir minner for livet!

  

Priser fra kr 2 495,-

 

Tilpasset

Vi skreddersyr et opplegg som passer akkurat deres behov:

 • Overnatting
  Varighet? Hotell standard? Måltider? Fasiliteter? Basseng? Møterom? Spa?
 • Transport
  Flybilletter? Lokal transport?
 • Innhold
  Besøk hos lokale? Seminar? Festivaler? Konserter?
 • Aktiviteter
  Adrenalin? Sport? Sightseeing? Gastronomi? Velvære? Teambuilding? Kurs?

Pris fra kr 2 495,-

Pakke 1

Dette er kun et eksempel på hva et program kan inneholde:

Overnatting og transport

 • 4 overnattinger på hotell
 • Frokost, wifi, møterom
 • Lokal transport

Innhold

 • Besøk hos lokale
 • Omvisning Sagrada Familia
 • Opptreden

Aktiviteter

 • Amazing Race Barcelona
 • Boblefotball


Pris fra kr 3 295,-

Pakke 2

Dette er kun et eksempel på hva et program kan inneholde:

Overnatting og transport

 • 6 overnattinger på hotell
 • Frokost, wifi, basseng, møterom, spa
 • Lokal transport

Innhold

 • Besøk hos lokale
 • Festivaldeltakelse
 • Opptreden

Aktiviteter

 • Amazing Race Barcelona
 • Boblefotball
 • Billetter til FC Barcelona kamp
 • Segway Sightseeing
 • Gourmetkveld

Pris fra kr 4 495,-

Besøk

Besøk lokale grupper. For kor, korps og seniorer på gruppereise til Barcelona.

Tenk å få muligheten til å besøke lokale grupper og foreninger med samme interesser og talent som dere. Adventures Barcelona er opptatt av kulturutveksling og gjør dette mulig for dere. Bli kjent med lokale grupper og foreninger, utveksle kunnskaper og erfaringer. Delta på felles aktiviteter og arrangementer. Knytt vennskapsbånd for framtiden.

Få muligheten til å besøke lokale grupper og foreninger med samme interesser og talent som dere. Delta på felles aktiviteter og arrangement.

Adrenalin og Sport

Spennende og adrenalinfylte aktiviteter i Barcelona. Perfekt for gruppereiser, treningsleir, firmatur og klassetur!

Vi garanterer høy puls dersom dere blir med oss og kjører 4-hjulinger, kite, rafte, hoppe i fallskjerm, eller på noen av de andre adrenalinspekkede aktivitetene vi kan tilby dere. I tillegg kan dere velge mellom en rekke flotte sportslige aktiviteter, slik som seiling, kajakk og ulike strandsporter. Dette er en flott anledning til å gjøre noe spennende og annerledes, bygge samhold, og ikke minst ha det gøy sammen!
Les mer...

Spennende og adrenalinfylte aktiviteter i Barcelona.

Adrenalin og Sport
Vi garanterer høy puls dersom dere blir med oss og kjører 4-hjulinger, kite, rafte, hoppe i fallskjerm, eller på noen av de andre aktivitetene vi kan tilby.

Les mer...

Fasiliteter

Flotte fasiliteter og hotell i Barcelona for kor, korps og seniorer på gruppereise til Barcelona.

Vi samarbeider med flotte hoteller som tilbyr en rekke ulike fasiliteter. Dette kan inkludere konferansesenter, møterom og auditorium. Flere tilbyr også innendørs og utendørs badebasseng, treningssenter, tennisbaner, og spaavdeling med mulighet for massasje, spa, fysioterapi med mer. Ta kontakt på forhånd dersom dere har spesielle behov. 

Vi samarbeider med flotte hoteller som tilbyr en rekke ulike fasiliteter. Dette kan inkludere møterom, basseng, tennisbane, spa, mm.

Events og Sightseeing

Fantastiske opplevelser og attraksjoner i Barcelona.

Opplev stemningen sammen 100 000 andre når verdens beste fotballag spiller på Camp Nou! Barcelona er vertskap for en rekke store arrangementer og begivenheter, og vi lar dere ta del i disse. Vi organiserer også spennende sightseeingturer både til fots og på hjul, og til og med i luftballong eller helikopter. Vi kan også ta dere med til fornøyelsesparker, nærliggende byer og andre attraksjoner i Barcelonaområdet.
Les mer...

Fantastiske opplevelser og attraksjoner i Barcelona!

Events og Sightseeing
Opplev stemningen med 100 000 på Camp Nou, bli med på sightseeing tur til fots eller på hjul, besøk fornøyelsesparker og attraksjoner i området.

Les mer...

Festivaler

Uforglemmelige festivaler i Barcelona, for kor, korps og seniorer på gruppereise til Barcelona.

Barcelona er vertskap for en rekke spennende festivaler og gatefester. Vi kan organisere slik at deres gruppe kan bli en del av disse feiringene. En fantastisk mulighet til å komme tett på de lokale innbyggerne og bli kjent med deres kultur. Opplev opptogene, de menneskelig pyramidene, flammetog, kultur, dans, musikk og mye mer. Les mer...

Barcelona er vertskap for en rekke spennende festivaler og gatefester. Dere kan få muligheten til å bli en del av disse feiringene. Les mer...

Gastronomi og Velvære

Smakfulle og behagelige aktiviteter i Barcelona. Perfekt for gruppereise, treningsleir, firmatur og klassetur!

Ta skrittet inn i Barcelonas gastronomiske verden og oppdag restaurantene, smak vinene, opplev uforglemmelig tapas og utforsk de fargerike markeder. Vi tar deg med til noen av de ukjente juvelene i jungelen av ulike tilbud. Barcelona har også en rekke tilbud innen helse og velvære. Tilbring en dag på spa, forsøk et dampbad, nyt massasje og kjenn at energien kommer tilbake til dere igjen. Unn dere noen minnerike opplevelser.
Les mer...

Smakfulle og behagelige aktiviteter i Barcelona.

Gastronomi og Velvære
Oppdag Barcelonas gastronomiske verden med viner, tapas og fargerike matmarked. Tilbring en dag på spa og nyt ulik massasje.

Les mer...

Seminar

Interessante seminar i Spania, for tematur og gruppetur til Barcelona

Vi kan også tilby ulike seminarer som kan skreddersys til deres behov. Ulike fagpersoner i bransjen holder foredrag, og man kan organisere ulike praktiske workshops. Dette er en flott arena for ulike fagpersoner fra ulike land til å møtes og utveksle kunnskap og erfaring. Det er både inspirerende og lærerikt å få innsikt i hvordan andre tenker og handler.

Delta på seminarer som kan skreddersys til deres behov. Ulike fagpersoner i bransjen holder foredrag, og dere kan delta på ulike workshops.

Teambuilding og Kurs

Spennende og lærerik teambuilding i Barcelona.

Styrk miljøet og samholdet i din organisasjon gjennom ulike teambuildingaktiviteter i Barcelona. Det kan være en morsom Boblefotballkamp, en tretoppløype eller et Amazing Race i Barcelona. Løs oppgaver og utfordringer som vil både teste og styrke gruppen sine kommunikasjons- og samarbeidsevner. I tillegg tilbyr vi språkkurs og kokkekurs. En glimrende måte å kombinere læring og mye moro for grupper.
Les mer...

Spennende og lærerik teambuilding i Barcelona.

Teambuilding og Kurs
Styrk miljøet og samholdet med teambuilding. Boblefotball, Amazing race eller tretoppløype. Utfordrende og lærerikt for hele gruppen.

Les mer...