Destination Management Company in Barcelona - English Version Gruppereiser til Barcelona - Norwegian Version Grupperejser til Barcelona - Danish Version Gruppresor till Barcelona - Swedish Version

Adventures Barcelona - Firmatur, gruppetur, klassetur og traningsleir i Barcelona
  • Teambuilding i Barcelona
  • 1

Teambuilding og Kurs i Barcelona

Spennende teambuilding, kick-off, aktiviteter og kurs i Barcelona, Spania!

Reis til Barcelona og prøv spennende teambuilding aktiviteter. Kjenn på konkurranseinstinktet og lykkes sammen! Prøv boblefotball, amazing race, tretoppløype og mye mer. Unike opplevelser til gode priser! Å dra på tur sammen og oppleve nye ting er alltid positivt for en gruppe. Barcelona er en fantastisk arena for aktiviteter som stimulerer til samarbeid, vennlig kappestrid, motivasjon og felles engasjement.

Dere kan velge forskjellige aktiviteter etter interesse og behov. Det kan være en dag med ulike aktiviteter for hode og kropp. Hva med et Amazing Race gjennom Barcelonas gater hvor dere får utforsket Barcelona på en ny og spennende måte og konkurrer om å nå målstreken først? Eller en hysterisk morsom boblefotballkamp, hvor den vanligste skaden er stive og støle lattermuskler? Bli kjent med Katalansk kultur og bli med å bygg en menneskelig pyramide. Eller bli med opp i tretoppene i en morsom og utfordrende tretoppløype, en fantastisk aktivitet som kan gi en helt ny dynamikk i en gruppe.  Her er det mange muligheter! 

Kurs i Barcelona

Vi tilbyr også en rekke kurs i Barcelona. Dette er en flott mulighet til å lære noe nytt eller utvikle dere videre mens dere er på reise til Barcelona. Dere kan velge mellom dansekurs, fotokurs, kokkekurs og mer til. Vi kan skreddersy opplegg for dere dersom dere har spesielle ønsker eller behov. Å delta på kurs og lære noe helt nytt sammen, er en flott aktivitet for grupper. Dere ser hverandre i en ny setting og oppdager gjerne nye sider hos hverandre. 

I samarbeid med dere kan vi skape uforglemmelige opplevelser i Barcelona. Vi ordner med det praktiske og dere får dager fylt med utfordringer, godt fellesskap, stort engasjement og mye moro.

Amazing Race

Moro med teambuilding i Barcelona og Amazing Race

Bli kjent med Barcelona på en spennende og engasjerende måte. Dere blir delt inn i grupper som konkurrerer mot hverandre. Dere må navigere dere rundt i gamlebyen Barri Gòtic og løse ulike oppdrag og utfordringer. Dere må ta alle sansene i bruk for å finne løsningene og gi alt av innsats, kreativitet og kløkt slik at deres lag krysser målstreken først.

Bli kjent med Barcelona på en spennende og kreativ måte. Konkurrer i grupper, løs oppgaver og naviger dere gjennom byen!

Pris fra 35€

Castellers

Castellers eller menneskelige tårn er spennende teambuilding aktivitet

Katalonia har en stolt tradisjon i å bygge castell, mennesketårn. Castellerernes slagord er en god oppsummering av aktiviteten: "Styrke, balanse, mot og sunn fornuft!" Dere kan få en smakebit av denne unike tradisjonen ved å delta en dag og sammen få testet dere som castellers.

Katalonia har en stolt tradisjon i å bygge castell, mennesketårn. Nå kan dere ta del i denne utfordrende aktiviteten, flott som teambuilding.

Pris fra 25€

Boble-fotball

Hysterisk morsomt med boble-fotball i Barcelona, Spania!

Vi tørr påstå at dere må lete lenge etter en morsommere måte å spille fotball på enn Boble-fotball. Nå får dere sjansen til å delta i denne hysterisk morsomme aktiviteten. Spillerne tar på seg hver sin store plastboble, og deretter er det bare å sette fart! Det meste er lov, det meste går an og alt er gøy! Eksklusivt tilbud fra Adventures Barcelona.

Boble-fotball er fantastisk gøy! Ta på hver deres plastboble og sett fart. Det meste er lov, det meste går an og alt er gøy!

Pris fra 20

Laser Combat

Laser Combat og teambuilding i Barcelona, Spania

Laser combat fungerer på samme måte som paintball, men uten beskyttelsesutstyr og blåmerker. En engasjerende konkurranse for hele gruppa ute i skogen hvor dere får testet evnen til god kommunikasjon, ledelse, strategiske egenskaper, samarbeidsevne og i tillegg ha det utrolig artig sammen.

Laser combat fungerer likt med paintball, men uten beskyttelsesutstyr og blåmerker.

Pris fra 19€

Tretopp-løype

Morsom og spennende tretoppløype på teambuilding i Barcelona

Nå kan dere oppleve skogen fra tretoppene. Ved å henge fra tau, balansere, krysse hengebruer, gli avgårde på wirere og krysse ulike hinder på deres vei, kan dere bevege dere fra tre til tre. Det er forskjellige løyper med ulik vanskelighetsgrad, så alle skal få noe å bryne seg på og teste styrke og nerver. Sosialt og utfordrende, artig og lærerikt. 

Glimrende teambuilding i tretoppene. Heng fra tau, balanser, gli på wirere og krysse ulike hindre. Sosialt, artig og lærerikt!  

Pris fra 19€

Kokkekurs

Kokkekurs i Barcelona, Spania. Lær paella, tapas og mye mer.

Lær å lage tradisjonelle spanske retter sammen med profesjonelle kokker. Spania var et verdensrike, og resultatet er en utrolig spennende matkultur. Lær å lage paella, tapas og andre klassiske retter og del det med dine venner. En flott aktivitet for grupper som vil gjøre noe annerledes og artig sammen.

Lær å lage tradisjonelle spanske retter sammen med profesjonelle kokker. Lær å lage paella, tapas og andre klassiske retter og del det med dine venner.

Pris fra 49€

Seiling

Seiling og regatta i Barcelona og langs Costa Braca, Spania

Ta en seiltur sammen med gode venner eller kolleger langs den vakre kysten. Eller konkurrer mot hverandre om å beherske Middelhavets bølger og nå målet først. Kapteinen vil instruere dere og gi alle ulike oppgaver. Kjenn på konkurranseinstinktet og følelsen av å beherske vinden og bølgene, tenk kjapt og gi alt med mållinjen i sikte.

Ta en seiltur sammen med gode venner eller kolleger langs den vakre kysten. Eller konkurrer om å beherske Middelhavets bølger og nå målet før de andre.

Pris fra 28€

Språkkurs

Delta på språkkurs, lær spansk i Barcelona

Kom til Barcelona og lær språk mens dere er her. En rekke språkkurs tilbys, men det mest naturlige er spansk og katalansk. Her finnes det ulike kursformer, forskjellig varighet, og ulike ferdighetsnivå. Fra nybegynnere og til mer erfarne. I tillegg har man muligheten til å praktisere språket rett utenfor dørstokken.

Kom til Barcelona og lær språk mens dere er her. En rekke språkkurs tilbys, men det mest naturlige er selvsagt spansk og katalansk.

Pris fra 39€