Destination Management Company in Barcelona - English Version Gruppereiser til Barcelona - Norwegian Version Grupperejser til Barcelona - Danish Version Gruppresor till Barcelona - Swedish Version

Adventures Barcelona - Firmatur, gruppetur, klassetur og traningsleir i Barcelona
 • Granollers Cup
 • 1

Granollers Cup 2019

Delta i Granollers Cup 2019 i håndball, en av verdens største håndballturneringer!

Reis til Barcelona og delta i Granollers Cup 2019 Håndball. Adventures Barcelona skreddersyr det beste opplegget for dere i Granollers Cup basert på deres ønsker og behov. Vi tilbyr dere unike opplevelser til gode priser! Granollers Cup er den mest populære håndballturneringen i Spania og det er en stor glede for oss å invitere dere til uforglemmelige håndballopplevelser i Spania!

Granollers Cup Håndball - Håndballturnering i SpaniaGranollers Cup Håndball

Hvert år i juni kommer håndballag fra hele verden til Spania og samles i den lille byen Granollers, ikke langt fra Barcelona. Her arrangeres det årlig Granollers cup, en stor internasjonal håndballturnering. Turneringen er veldig populær blant norske lag og en slik håndballreise kan bli et av årets store høydepunkter.

Her møter dere gode internasjonale lag, og kan forvente spennende og intense håndballkamper. Flere av hallene er tidligere brukt både i OL og VM sammenheng. Granollers cup har lange tradisjoner og samlet i fjor over 250 lag fra 14 ulike nasjoner og mer enn 4 200 håndballspillere.

 

Delta i Granollers Cup 2019

Delta i Granollers Cup Håndball - Håndballturnering i SpaniaAdventures Barcelona skreddersyr deres reise til Granollers Cup 2019 basert på deres ønsker og budsjett. Vi ordner alt det praktiske rundt deltakelse i Granollers cup for dere, vi tar hånd om hotell, transport, registreringer og reservasjoner. En av våre trivelige trønderske guider følger dere opp gjennom hele oppholdet, slik at dere kan slappe av og konsentrere dere om å spille best mulig håndball. 

Vi kan tilby dere flotte hoteller både i selve Granollers og i kystbyen Lloret de Mar. Mange av våre lag foretrekker å bo i den populære feriebyen Lloret de Mar. Byen byr på sol, strender og bading, samt en rekke aktiviteter. Etter en dag med intense håndballkamper, kan det være behagelig å slappe av litt på stranden og ta seg en dukkert. Det er kun 300 meter ned til stranden fra hotellet vårt. Vi kan også tilby en rekke aktiviteter og utflukter som kan kombineres med deltakelse i Granollers cup, slik at dere får en helhetlig og fantastisk tur til Spania og Barcelona.

Adventures Barcelona skreddersyr turer til Granollers CupAdventures Barcelona

Vi er spesialister på idrettsreiser til Barcelona. I tillegg til Granollers Cup, skreddersyr vi også treningsleirer i Barcelona etter deres ønsker. Vi samarbeider med blant annet med håndballavdelingene til FC Barcelona, BM Granollers og Esportiu Castelldefels som alle er eliteklubber i håndball.

Adventures Barcelona er opptatt av helhetlige og innholdsrike turer, derfor tilbyr vi en rekke spennende og morsomme aktiviteter til lagene våre. For et avbrekk i oppholdet, kan vi tilby adrenalinspekkede aktiviteter til lands og til vanns slik som Boblefotball, Laser Combat, Amazing Race Barcelona, ATV kjøring mm. og teambuilding aktiviteter som fremmer engasjement, motivasjon og samhold. Vi finner de beste aktivitetene sammen dere og ordner alt det praktiske med billetter, reservasjoner og transport. Dere trenger bare å fokusere på opplevelsene og ha det artig sammen. Når dere har spart lenge og jobbet hardt for å kunne delta i Granollers Cup fortjener dere et helhetlig og innholdsrikt opplegg. Vi kan med stor glede tilby både spillere og trenere en uforglemmelig håndballopplevelse i Barcelona!

Tilpasset

Vi skreddersyr Granollers Cup tilpasset akkurat deres behov:

 • Overnatting
  Varighet? Standard? Måltider? Fasiliteter? Basseng? Treningsrom?
 • Transport
  Flybilletter? Lokal transport?
 • Innhold
  Turneringsavgift? Treninger? Treningskamper? Spansk trener?
 • Aktiviteter
  Adrenalin? Sport? Sightseeing? Gastronomi? Velvære? Teambuilding? Kurs?


Pris fra kr 3 495,-

Pakke eksempel

Dette er et eksempel på hva et program kan inneholde:

Overnatting og transport

 • 5-8 overnattinger på hotell med Wifi
 • Halvpensjon, frokost og middag
 • Transport til kamper og til/fra flyplass

Innhold

 • Påmeldingsgebyr Granollers Cup
 • Norsk kontaktperson i Granollers

Aktiviteter

Pris fra kr 3 795,-

Adrenalin og Sport

Spennende og adrenalinfylte aktiviteter i Barcelona. Perfekt for gruppereiser, treningsleir, firmatur og klassetur!

Vi garanterer høy puls dersom dere blir med oss og kjører 4-hjulinger, kite, rafte, hoppe i fallskjerm, eller på noen av de andre adrenalinspekkede aktivitetene vi kan tilby dere. I tillegg kan dere velge mellom en rekke flotte sportslige aktiviteter, slik som seiling, kajakk og ulike strandsporter. Dette er en flott anledning til å gjøre noe spennende og annerledes, bygge samhold, og ikke minst ha det gøy sammen!
Les mer...

Spennende og adrenalinfylte aktiviteter i Barcelona.

Adrenalin og Sport
Vi garanterer høy puls dersom dere blir med oss og kjører 4-hjulinger, kite, rafte, hoppe i fallskjerm, eller på noen av de andre aktivitetene vi kan tilby.

Les mer...

Events og Sightseeing

Fantastiske opplevelser og attraksjoner i Barcelona.

Opplev stemningen sammen 100 000 andre når verdens beste fotballag spiller på Camp Nou! Barcelona er vertskap for en rekke store arrangementer og begivenheter, og vi lar dere ta del i disse. Vi organiserer også spennende sightseeingturer både til fots og på hjul, og til og med i luftballong eller helikopter. Vi kan også ta dere med til fornøyelsesparker, nærliggende byer og andre attraksjoner i Barcelonaområdet.
Les mer...

Fantastiske opplevelser og attraksjoner i Barcelona!

Events og Sightseeing
Opplev stemningen med 100 000 på Camp Nou, bli med på sightseeing tur til fots eller på hjul, besøk fornøyelsesparker og attraksjoner i området.

Les mer...

Gastronomi og Velvære

Smakfulle og behagelige aktiviteter i Barcelona. Perfekt for gruppereise, treningsleir, firmatur og klassetur!

Ta skrittet inn i Barcelonas gastronomiske verden og oppdag restaurantene, smak vinene, opplev uforglemmelig tapas og utforsk de fargerike markeder. Vi tar deg med til noen av de ukjente juvelene i jungelen av ulike tilbud. Barcelona har også en rekke tilbud innen helse og velvære. Tilbring en dag på spa, forsøk et dampbad, nyt massasje og kjenn at energien kommer tilbake til dere igjen. Unn dere noen minnerike opplevelser.
Les mer...

Smakfulle og behagelige aktiviteter i Barcelona.

Gastronomi og Velvære
Oppdag Barcelonas gastronomiske verden med viner, tapas og fargerike matmarked. Tilbring en dag på spa og nyt ulik massasje.

Les mer...

Teambuilding og Kurs

Spennende og lærerik teambuilding i Barcelona.

Styrk miljøet og samholdet i din organisasjon gjennom ulike teambuildingaktiviteter i Barcelona. Det kan være en morsom Boblefotballkamp, en tretoppløype eller et Amazing Race i Barcelona. Løs oppgaver og utfordringer som vil både teste og styrke gruppen sine kommunikasjons- og samarbeidsevner. I tillegg tilbyr vi språkkurs og kokkekurs. En glimrende måte å kombinere læring og mye moro for grupper.
Les mer...

Spennende og lærerik teambuilding i Barcelona.

Teambuilding og Kurs
Styrk miljøet og samholdet med teambuilding. Boblefotball, Amazing race eller tretoppløype. Utfordrende og lærerikt for hele gruppen.

Les mer...