Destination Management Company in Barcelona - English Version Gruppereiser til Barcelona - Norwegian Version Grupperejser til Barcelona - Danish Version Gruppresor till Barcelona - Swedish Version

Adventures Barcelona - Firmatur, gruppetur, klassetur og traningsleir i Barcelona
  • Attraksjoner i Barcelona
  • 1

Attraksjoner i Barcelona

De beste attraksjonene i Barcelona. Spennende historie og severdigheter i Barcelona. 

Vi tar dere med til de beste attraksjonene i Barcelona. Uforglemmelige opplevelser som Sagrada Familia, Park Guell, Gaudi, Camp Nou, Barri Gotic mm. Fyll sansene med Barcelona. Ta inn fargene, kjenn luktene og få en smakebit av markedet La Boqeria. La spenningen sitre i kroppen i fornøyelsesparken Tibidabo. Bli en del av folkelivet på Las Ramblas. Besøk landemerker som La Sagrada Familia og Park Güell.

la sagrada familia barcelonaAttraksjoner i Barcelona

Barcelona har så utrolig mye å by på, her skal det være noe for enhver smak. Dere får fart, spenning og fantastisk utsikt på Tibidabo. Utforsk Barri Gotics trange gater og oppdag dine nye favorittbutikker og yndlingskafér. Opplev kunst og historie gjennom byen mange museer og utstillinger.

Arkitektonisk har den katalanske arkitekten Antoni Gaudi med sin særegne stil satt sitt preg på byen og området. Den fantastiske katedralen og landemerket La Sagrada Familia er hovedverket, men Casa Batlló og Casa Milà er også absolutt verdt et besøk sammen med Park Güell. For å få en smakebit av hele Spania arkitektonisk, besøk Poble Espanyol. Rett i nærheten finner du også den fantastiske Magic Fountain.

Adventures Barcelona kan bidra med tips, planlegging og billetter, slik at dere får med dere de opplevelsene dere ønsker.

Barri Gotic

Barri Gotic, er den flotte gamlebyen i Barcelona

Barri Gotic er gamlebyen i Barcelona. Dette gotiske kvartalet tar deg med tilbake til middelalderens Barcelona. Her finner dere vakre kirker, torg, markeder og museer. Barcelonas katedral er et godt utgangspunkt for en spasertur inn i trange, spennende gater og tilbake i tid. Man kan også se spor av de tidligste romerske bosetningene dersom man besøker Museu d'Història de la Ciutat.

Barri Gotic er gamlebyen i Barcelona. Dette gotiske kvartalet tar deg med tilbake til det gamle Barcelona og de tidligste romerske bosetningene.

Camp Nou

Billetter til fotballkamp med Barcelona på Camp Nou, en opplevelse!

Et fullsatt Camp Nou med 100 000 tilskuere og stor stemning er en unik opplevelse. Dette er storstua til verdens beste fotballag, og en av verdens største fotballstadioner. Å se en fotballkamp på Camp Nou er fantastisk enten man er fotballinteressert eller ikke. Man kan også besøke FC Barcelona museet og se og føle på klubbens stolte historie innen en rekke idretter. 

Et fullsatt Camp Nou med 100 000 tilskuere og stor stemning er en unik opplevelse. Dette er storstua til verdens kanskje beste fotballag.

Akvariet

Akvariet i Barcelona, kjent attraksjon og det største i Europa

Akvariet i Barcelona er en kjent og kjær attraksjon. Ta steget ned i dypet og opplev en helt ny verden under vann. Høydepunktet er undervannstunnelen hvor du virkelig står ansikt til ansikt med haier, piggrokker og andre fantastiske skapninger. Akvariet er det største av sitt slag i Europa.

Akvariet i Barcelona er en kjent og kjær attraksjon. Ta steget ned i dypet og opplev en helt ny verden under vann. Stå ansikt til ansikt med underlige skapninger.

Las Ramblas

Shopping i Barcelona, Spania, i den kjente handlegaten Las Ramblas

Den spanske poeten Frederico García Lorca beskriver Las Ramblas slik: "Det er den eneste gaten i verden jeg skulle ønsker aldri stoppet". Las Ramblas er en av verdens mest kjente gater. I seg selv ikke et spektakulært syn, men det er en fornøyelse å spasere nedover gaten og kjenne på pulsen til Barcelona. I området rundt er det et mylder av spennende gater og oppdagelser.

Den spanske poeten Frederico García Lorca beskriver Las Ramblas slik: "Det er den eneste gaten i verden jeg skulle ønske aldri stoppet".

La Pedrera

La Pedrera i Barcelona, en av Gaudi sine attraksjoner

La Pedrera er en del av Casa Milà, og er nok en av Antoni Gaudí's arkitektoniske juveler i Barcelona. I det samme området finner vi også mystiske Casa Batlló som ligger bare et kvartal unna. Gaudí var en pionér innen sin sjanger og lot seg instpirere av naturens former når han designet sine bygninger. Dette er unike arkitektoniske opplevelser, og en del av UNESCO's verdensarvsliste.

La Pedrera er en del av Casa Milà, og er nok en av Antoni Gaudí's arkitektoniske juveler i Barcelona. Casa Batlló ligger også rett ved.

Boqueria

La Boqueria, fantastisk marked i Barcelona, Spania

La Boqueria er Barcelonas mest kjente marked. Det ligger sentralt plassert rett ved Las Ramblas. En opplevelse verdt å få med seg, enten man er på utkikk etter noe eller bare er nysgjerrig. Et mylder av fantastiske lukter og inntrykk. Den som vil smake kan velge mellom fersk frukt, sjømat og delikatesser. 

La Boqueria er Barcelonas mest kjente marked. Det ligger rett ved Las Ramblas og er en opplevelse enten man skal handle eller bare er nysgjerrig.

Montjuic

Montjuic og OL anleggene er blant flotte attraksjoner i Barcelona

Montjuic er et spennende og innholdsrikt område i Barcelona. Man kan utforske de praktfulle OL anleggene fra 1992. Her finner man også Poble Espanyol en liten landsby som ble bygget til verdensutstillingen i 1929, som er et slags arkitektonisk Spania i miniatyr med en rekke restauranter og håndverksbutikker. I tillegg kan man ta gondol opp til toppen og besøke historiske Montjuic slott.

Montjuic er et spennende og innholdsrikt område i Barcelona. Dere kan utforske de praktfulle OL anleggene fra 1992, besøke Poble Espanyol eller Montjuic slott. Det går gondol opp dit.

Magic Fountain

Magic fountain er populært for sightseeing i Barcelona, Spania

Magic Fountain er en veldig populær attraksjon i Barcelona. Her får du oppleve et magisk fonteneshow, bestående av vann, lys og musikk. Den magiske fontenen er fra 1929 og var en av hovedattraksjonene på verdensutstillingen i Barcelona. En stemningsfull og flott opplevelse.

Magic Fountain er en veldig populær attraksjon i Barcelona. Her får du oppleve et magisk fonteneshow.

Park Güell

Fantastiske Park Guell er blant attraksjoner og severdigher i Barcelona

Park Güell regnes for en av de beste verkene til den kjente katalanske arkitekten Antoni Gaudí. Parken er del av UNESCO's verdensarv. Parken preges av Gaudí's helt spesielle stil og smak. Fargerik mosaikk og unik arkitektur. Her får man god utsikt over byen og det er et godt utgangspunkt for å ta seg opp til noen av høydene rundt Barcelona for enda mer spektakulær utsikt. 

Park Güell regnes for en av de beste verkene til den kjente katalanske arkitekten Antoni Gaudí. Parken er del av UNESCO's verdensarv.

Sagrada Familia

La Sagrada Familia, en av de aller beste severdigheter og attraksjoner i Barcelona

La Sagrada Familia er et av de mest spektakulære og forunderlige byggene i verden. Kirken er designet av den kjente katalanske arkitekten Antoni Gaudí og ligner ikke noe annet bygg man kjenner. Byggingen begynte i 1882 og pågår fortsatt. Først i 2026 håper man at den skal stå helt ferdig. Dette er en opplevelse man ikke kan gå glipp av dersom man besøker Barcelona.

La Sagrada Familia er et av de mest spektakulære og forunderlige byggene i verden. Dette er en opplevelse dere ikke kan gå glipp av.

Picasso Museet

Picasso museet er blant viktige severdigheter i Barcelona, Spania

Pablo Picasso bodde i Barcelona fra 1895 til 1904. Picassomuseet inneholder en unik samling av Picassos verker. Her finner man mange skisser og noen av hans mindre kjente kunstverker som viser hans utvikling som kunstner. Museet ligger i en fantastisk gotisk bygning i middelalderdelen av Barcelona.

Pablo Picasso bodde i Barcelona fra 1895 til 1904. Picassomuseet inneholder en unik samling av hans verker.

Tibidabo

Sightseeing i Barcelona og Spania, Tibidabo fornøyelsespark

Tibidabo er Barcelonas historiske fornøyelsespark. Lokaliseringen er spektakulær på et av de omkringliggende fjellene med fantastisk utsikt over byen. Denne klassiske fornøyelsesparken er over 100 år gammel og byr på glede og moro for både store og små. Her ligger også Sagrat Cor kirken med sin karakteristiske Kristusstatue på toppen. Et besøk til Tibidabo er en flott opplevelse.

Tibidabo er Barcelonas historiske tivoli med moro for store og små. Lokaliseringen er spektakulær med flott utsikt over byen. Her ligger også den kjente Sagrat Cor kirken.