Destination Management Company in Barcelona - English Version Gruppereiser til Barcelona - Norwegian Version Grupperejser til Barcelona - Danish Version Gruppresor till Barcelona - Swedish Version

Adventures Barcelona - Firmatur, gruppetur, klassetur og traningsleir i Barcelona

Den Magiske Fontenen - Attraksjoner i Barcelona

Den Magiske Fontenen i Barcelona

La Font Màgica de Montjuïc, den «magiske fontenen» er en av de mest populære attraksjonene i Barcelona...

Magic Fountain - Severdigheter i Barcelona

Den magiske fontenen er en flott opplevelse som byr på en spesiell atmosfære. Her holdes det et spektakulært vann og lys show med musikk, torsdag til søndag i sommerhalvåret. Fontenen ligger ved Plaça d'Espanya i bydelen Montjuïc. Det er gratis å besøke attraksjonen og dere kan komme og gå som dere ønsker.

Den magiske fontenen ble designet av Charles Buigas i forbindelse med verdens utstillingen i 1929. Buigas designet fontenen med lys, farge og lyd som følger bevegelsene til vannet. Nasjonalgalleriet i bakgrunnen gir fontenen en spektakulær ramme.

Magic Fountain Barcelona - Show og fyrverkeriDen magiske fontenen er en meget populær severdighet i Barcelona, blant topp 10 attraksjoner i Barcelona. Hele 2.5 millioner mennesker besøker fontenen hvert år. Showene er varierte med ulik koreografi og musikk. Alt fra klassisk musikk til moderne pop musikk. Et av høydepunktene er når fontenen «danser» til OL sangen «Barcelona» av Freddie Mercury og Montserrat Caballé. To andre høydepunkter er pyro-musical showet som holdes under Mercé festivalen og nyttårsfeiringen på nyttårsaften.

Nyttig informasjon:

  • Nærmeste metro stasjon: Espanya, rød linje L1 og grønn linje L3
  • Åpningstid april – september: torsdag til søndag 21:00 – 22:30
  • Åpningstid oktober – mars: fridag og lørdag 19:00 – 21:00
  • Showene starter hver halvtime
  • Fontenen er stengt deler av januar og februar for vedlikehold

 

Publisert 2015-07-10

 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Adventures Barcelona tilbyr uforglemmelige reiseopplevelser i Barcelona for bedrifter, idrettslag, grupper og studenter. Hvis dere er på jakt etter gruppereise, treningsleir, firmatur eller klassetur til Spania, så ta kontakt med oss! Så skal vi sammen forsøke å lage deres drømmetur!

English version: Adventures Barcelona - Destination Management Company in Barcelona