Destination Management Company in Barcelona - English Version Gruppereiser til Barcelona - Norwegian Version Grupperejser til Barcelona - Danish Version Gruppresor till Barcelona - Swedish Version

Adventures Barcelona - Firmatur, gruppetur, klassetur og traningsleir i Barcelona

Boblefotball i Spania - Fantastisk morsom aktivitet i Barcelona

Spill boble-fotball i Barcelona

Det siste tilskuddet blant de sosiale aktivitetene vi kan tilby våre grupper er boble-fotball...

Spill boblefotball i Barcelona!

Det finnes mange ulike varianter av fotball, men vi tørr påstå boble-fotball er kanskje den morsomste av de alle. Spillerne tar på seg hver sin gigantiske plastboble og deretter er det bare å sette fart! Takle, skuffe, bumpe, snuble og kanskje til og med score noen mål. Tiki-taka fotball blir det mest sannsynlig ikke, men mang en god latter kan vi love.

Boble-fotball på Golden Goal, TV2Boble-fotball passer for alle typer grupper, enten dere er på treningsleir, firmatur, klassetur, eller annen type gruppetur. Dette er en flott aktivitet for teambuilding som skaper skape god stemning i gruppa. Det meste er lov, det meste går an, og alt er gøy! Dette er et eksklusivt tilbud til Adventures Barcelonas kunder.

Det kjente TV2 programmet Golden Goal testet boble-fotball for en tid tilbake. Det resulterte i et av de morsomste innslagene i serien. Her kan dere se hvordan det gikk når Sarpsborg møtte Fredrikstad til boble-fotballkamp:

 

Publisert 2015-04-28

 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Adventures Barcelona tilbyr uforglemmelige reiseopplevelser i Barcelona for bedrifter, idrettslag, grupper og studenter. Hvis dere er på jakt etter gruppereise, treningsleir, firmatur eller klassetur til Spania, så ta kontakt med oss! Så skal vi sammen forsøke å lage deres drømmetur!

English version: Adventures Barcelona - Destination Management Company in Barcelona