Destination Management Company in Barcelona - English Version Gruppereiser til Barcelona - Norwegian Version Grupperejser til Barcelona - Danish Version Gruppresor till Barcelona - Swedish Version

Adventures Barcelona - Firmatur, gruppetur, klassetur og traningsleir i Barcelona
 • Adventures Barcelona

  Adventures Barcelona

  Vi skreddersyr uforglemmelige reiser til Barcelona. La oss ta oss av alle praktiske detaljer slik at dere kan nyte alt denne fantastiske byen har å by på.
  Read More
 • Treningsleir i Barcelona, Spania

  Treningsleir

  Ta med idrettslaget på treningsleir til Barcelona. Fantastisk klima, gode treningsforhold, kamper mot lokale lag, uforglemmelige opplevelser.
  Read More
 • Firmatur til Barcelona, Spania

  Firmatur

  Reis på firmatur til Barcelona. Vi kan skreddersy et unikt opplegg for dere med bedriftsbesøk, teambuilding, seminarer og en rekke aktiviteter og velge mellom.
  Read More
 • Klassetur til Barcelona, Spania

  Klassetur

  Vi organiserer klassetur, skoletur og studietur til Barcelona. For universiteter- og skoleklasser som er på jakt etter unike faglige og sosiale opplevelser. Vi tilbyr skole- og bedriftsbesøk, kontakt med lokale og en rekke spennende og utfordrende aktiviteter.
  Read More
 • Gruppetur til Barcelona, Spania

  Gruppetur

  Barcelona er en fantastisk reisemål for foreninger og grupper. Her kan dere kombinere sightseeing, shopping og strandliv. Dere kan velge mellom en rekke spennende aktiviteter og utflukter, og kan delta på festivaler og arrangement.
  Read More
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5

Fantastiske gruppereiser til Barcelona! Unike opplevelser til gode priser!

Reis til Barcelona på innholdsrik firmatur, klassetur, gruppetur eller treningsleir. Adventures Barcelona tilbyr uforglemmelige gruppereiser til Barcelona for bedrifter, idrettslag, studenter og andre grupper. Med vår lokale forankring og inngående kunnskap om denne fantastiske byen kan vi lage en drømmetur i felleskap med dere. 

Gruppereiser til BarcelonaGruppereiser til Barcelona

Barcelona er på mange måter den perfekte destinasjonen for både firmatur, klassetur og gruppetur. Her kan dere kombinere deilig klima, spennende historie, fantastisk mat og drikke, og spennende faglige- og sosiale aktiviteter. Dere får strandliv, shopping, severdigheter og unike faglige og sosiale opplevelser på samme sted! 

Treningsleir i Barcelona

Vi tilbyr treningsleir i Barcelona for fotball, håndball, basketball og en rekke andre idretter. Dere får flotte treningsforhold hele året, kamper mot spanske motstandere, trene med profesjonelle trenere, se Barcelonas største helter live og mye mer! Dere kan kombinere treningsleiren med spennende sosiale aktiviteter. Det beste sportslige og sosiale utbyttet får dere av en treningsleir i Barcelona.

Adventures Barcelona

Alt ligger til rette for en drømmetur. Her kan dere utøve deres lidenskap, bygge fellesskap og få fantastiske opplevelser sammen. Adventures Barcelona skreddersyr gruppereisen eller treningsleiren etter deres ønsker, behov og budsjett. Vi gir tips og råd, og sammen finner vi de aktivitetene som passer for dere. Vi tar hånd om alt det praktiske slik at dere bare trenger å nyte opplevelsene og turen til Barcelona!

 • Treningsleir Basketball

  Turneringer og treningsleir for basketball i Barcelona, Spania. Kom til Barcelona og få et treningsopphold utenom det vanlige! Kamper mot spanske lag, flotte treningsforhold, tren med spanske profesjonelle trenere og delta i turneringer. Se de store stjernene i Barcelona live og lær av de beste!
 • Treningsleir Fotball

  Treningsleir fotball i Barcelona, Spania. Legg treningsleiren til Barcelona, byen som har fostret noen av de virkelig store fotballtalentene. Kamper mot spanske lag, flotte treningsforhold, tren med akademiene til Barcelona og Espanyol, se Barcelona med Messi og Neymar på Camp Nou! En fantastisk opplevelse!
 • Treningsleir Håndball

  Treningsleir håndball i Barcelona, Spania. Delta i Granollers cup eller andre turneringer. Flotte treningsforhold, kamper mot spanske lag, tren med spanske profesjonelle trenere. Se Barcelonas håndballag med spillere i verdenseliten kjempe, finte og sloss! Bli inspirert og lær av de beste!
 • Firmatur til Barcelona

  Reis på firmatur til Barcelona, Spania og få en energiinnsprøytning både faglig og sosialt. Vi kan arrangere kick-off og studietur. Møt sterke lokale fagmiljø og la spennende aktiviteter og teambuilding styrke medarbeidernes samhold og engasjement.
 • Gruppetur til Barcelona

  Gruppetur til Barcelona, Spania. Vi arrangerer spennende turer for alle typer grupper og foreninger. Vi skreddersyr en drømmetur til Barcelona for dere. Møt lokale foreninger eller med samme interesser. Delta på spennende aktiviteter og opplev alt denne fantastiske byen har å by på!
 • Klassetur til Barcelona

  Skoletur, studietur og klassetur til Barcelona, Spania. Sett kursen sørover og få en studietur fylt av artige aktiviteter og uforglemmelige opplevelser. Få faglig påfyll og motivasjon gjennom spennende møter med spanske medstudenter og ledende fagmiljø i Barcelona.
 • Kortur til Barcelona

  Kortur til Barcelona, Spania. Samklang og store musikalske prestasjoner krever mye arbeid og terping. Belønn dere selv med en uforglemmelig tur til Barcelona. Spre musikkglede og opplev flotte møter med likesinnede spanjoler. Dra hjem fylt av ny motivasjon, engasjement og uforglemmelige opplevelser!
 • Korpstur til Barcelona

  Korpstur til Barcelona, Spania. La årets høydepunkt bli en reise til fantastiske Barcelona! Møt andre entusiaster og få vist dere fram. Fyll dagene med spennende og artige aktiviteter. Skap uforglemmelige minner dere lever lenge på!
 • Pensjonisttur til Barcelona

  Pensjonisttur til Barcelona, Spania. Reis til Barcelona og få en uforglemmelig tur sammen med gode venner. Utforsk byen og oppdag mangfoldet av severdigheter og aktiviteter. Nyt livet og alt det har å by på!